دستور پختن جغول بغول سنتی
شما برای درست کردن این غذای سنتی ایران که طعم دلچسبی دارد به یک عدددل و جگر و قلوه گوسفند ، یک عدد پیاز سفید درشت و یک قاشق سوپخوری رب گوچه فرنگی نیاز دارید . هم چنین می توانید به آن دو عدد سیب زمینی و هویج و لیموی تازه نیز اضافه کنید. ادویه به میزان دلخواه ….
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و آنها را درون تابهای بریزید و کمی روغن روی آن بریزید.سپس دل، قلوه و جگر را هم به آنها اضافه کنید و با هم تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.بعد از اینکه پیازها طلایی شدند یک قاشق رب به موادتان اضافه کنید و آن را هم بزنید.نمک، فلفل و زرد چوبه را هم به موادتان اضافه کنید و به اندازه نصف لیوان آب روی موادتان بریزید و اجازه دهید آب کاملا به خورد مواد رود. سپس آب لیموی تازه روی آن بریزید و شعله زیر تا به را خاموش کنید.
سیب زمینی و هویج را خرد کنید و آنها را سرخ کنید و سپس آنها را به موادتان اضافه کنید و در حد یک دقیقه آنها را با هم تفت دهید. برای این کار بهتر است سیب زمینیهایتان را نگینی کنید.اگر تمایل داشته باشید میتوانید مقداری گوشت فیله گوسفندی هم به غذایتان اضافه کنید.در این صورت بعد از اینکه پیازهایتان را داخل تابه ریختید و کمی داغ شدند گوشت گوسفند را به همراه دل به آن اضافه کنید و در حین هم زدن زرد چوبه و نمک را به مقدار لازم به آنها اضافه کنید و اجازه دهید گوشتتان بپزد.
در اواخر پخت مقداری دیگر از پیاز داغ را به همزاه جگر و قلوه در تابهای دیگر تفت دهید و سپس آنها را به مواد قبلی اضافه کنید.در مرحله آخر لیموی تازه را به آنها اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید و سرو کنید.