دستور پختن خورشت سماق و غوره
در صورت دلخواه میتوانید میزان غوره و آبغوره را کم یا زیاد کنید.
سینه مرغ خرد کرده…………… ۳ عدد
روغن مخصوص سرخ کردن…………. به میزان لازم
سیر له کرده……………..۵ حبه
پیاز خرد کرده…………. ۲ عدد
غوره ……………۵۰ گرم
سبزی خرد کرده……………. ۵۰۰ گرم(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله)
سماق……………… ۲ قاشق سوپخوری
لوبیا قرمز………………. ۱۷۰ گرم
آبغوره……………… ۶۰میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
نمک………………. به میزان لازم
لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس مرغ را نیز درون قابلمه بریزید و قدری تفت دهید.
حالا اندکی آب روی مرغ بریزید و بگذارید بپزد. در این میان، سبزی را در روغن تفت دهید و آن را همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمک درون خورش بریزید. اکنون لوبیا را نیز به خورش بیفزائید و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد. اینک خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و در صورت دلخواه، با برنج میل کنید.