دستور پختن خورش بامیه با سویا
در پست قبل آموزش کامل خورشت قیمه بامیه با گوشت را برای شما قرار داده ایم . اما اگر میخواهید این غذا را با سویا درست کنید با این آموزش همراه شوید. یک نکته ی مهم در تهیه خورشت با بامیه این است که برای اینکه بامیه ها لزج نشوند بهتر است هنگام تمیز کردنشان آنها را به طور کامل از ته جدا نکنید و کمی از ساقه شان را نگه دارید.
مواد لازم
زرشک به مقدار لازم ………….. آبلیمو تازه به مقدار لازم
بامیه ۱ پیمانه…………..روغن زیتون به مقدار لازم
سویا ۱ پیمانه…………..گوجه فرنگی ۶ عدد
لپه پخته شده ۱/۲ پیمانه…………..نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
سویا را با زعفران و زردچوبه و نمک نیم ساعت بجوشانید و آب آن را خوب بگیرید و بدون روغن تفت دهید ، لپه ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، بامیه ها را در ظرفی ریخته و حدود ۳۰ دقیقه با آب و نمک بجوشانید و بعد در صافی ریخته و با آب بشویید وقتی آب آن خوب گرفته شد آنها را نیز در ماهی تابه بدون روغن تفت دهید تا لزجی آن کاملا گرفته شود و در نهایت بامیه ها را به همراه گوجه فرنگی به بقیه ی مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد تا خورشت خوب جا بیفتد و بعد همراه با روغن زیتون میل کنید.