دستور پختن خورش ترشی قورمه تبریزی
سعی کنید رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران بیشتری اضافه کنید چون هرچه زعفران این خورشت بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.
آلوچه ………………به مقدار لازم
پیاز داغ………… (در صورت دلخواه) به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه……………….. به میزان لازم
زعفران دم کرده…………….. به میزان لازم
رب گوجه…………… به میزان لازم
گوشت خورشتی………….. ۲۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی………….. نصف پیمانه
پیاز………… ۱ عدد
لوبیاها را از قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید و بعد گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد کمی تفت بدهید. رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد یک مقدار آب بریزید و اجازه بدهید بپزد.زمانی که گوشت نیم پز شد آب لوبیاها را دور بریزید و به خورش اضافه کنید، و بعد داخل خورش بریزید.نیم ساعت آخر پخت آلوچه های از قبل خیس شده را داخل آن بریزید، نمک و زعفران را هم بریزید. و اجازه بدهید خورش جا بیفتد. و در پایان با پیاز داغ تزیین کنید.