دستور پختن رب پلوی مردم شیراز
رنگ این پلو به دلیل رنگ رب انار تیره میباشد . نخست مواد زیر را تهیه کنید.
گردو، ریزخردشده…………….. یکویکدوم پیمانه
پیاز، خلالیشده………………… ۲ عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه ………………….به مقدار لازم
برنج……………… ۲ پیمانه
رب انار……………… سهچهارم تا یک پیمانه
شکر…………….. به مقدار دلخواه
کشمش شستهشده……………… ۱ پیمانه
برنج را شسته و به صورت کته درست کنید، آب آن که تمام شد قبل از دمکشیدن با رب انار و شکر مخلوط کنید همراه با کمی روغن و نمک و فلفل و در یک قابلمه مناسب برنج را دم کنید.
کشمش را سرخ کرده و گردو را همراه با کشمش کمی تفت دهید. پیازها را سرخ کنید و زردچوبه زده و روغن آن را بگیرید. بعد از دمکشیدن برنج را با پیازداغ و گردو و کشمش تزیین نمایید.