دستور پختن سوفله گلکلم برای مهمان
این آموزش برای هشت نفر است اما شما برای هر نفر به یک ظرف مخصوص سوفله نیاز دارید که باید این ظروف را در منزل داشته باشید یا آن را در سینی لبه بلند فر و ماکروفر طبخ کنید.
جعفری خرد کرده ……………….۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رندهشده دالیا ………………۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ……………..۴ عدد
زرده تخم مرغ ……………..۳ عدد
کره…………… ۵۰ گرم
آرد………….. ۵۰ گرم
شیر…………. ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
نمک ………………به میزان لازم
فلفل……………… به میزان لازم
جوز هندی………….. یکچهارم قاشق چایخوری
گل کلم……………….. ۷۰۰ گرم
۸ ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آنگاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید.
حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زرده تخممرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید.
سپس گل کلم را خرد کنید و ۵ دقیقه در آب جوش بپزید. اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایه سوفله افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فرم گرم کرده با دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد بپزید.