دستور پختن قیمه جهرم با لوبیا سفید
این آموزش برای دو نفر است. (برای ترشی غذا میتوانید بهجای آبلیمو از ۲ تا ۳ لیموعمانی استفاده کنید.گوشت گوسفندی برای طبخ این غذا مناسبتر بوده و طعم بهتری به آن میدهد.این خورش را به همراه پلوی زعفرانی میل نمایید.)
نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو: به میزان لازم……………………زعفران: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری.
گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم……………………………..رب گوجه: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
سیبزمینی: ۳ عدد متوسط……………………………..دارچین: ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سفید: ۵/۱ لیوان……………………………..نخود: ۵/۱ لیوان
ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آبشان را چندین بار عوض کنید، این کار باعث میشود تا نفخ حبوبات از بین برود. سپس در قابلمهای مناسب نیمپز کنید.در ظرف دیگری کمی روغن مایع ریخته و پیاز را سرخکنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت خوردن رب گوجه بزنید. اجازه دهید که رب کمی سرخشده و بهاصطلاح رنگ باز کند. این کار موجب خوشرنگتر شدن غذا میشود.
در انتها، پودر دارچین، زعفران و فلفل را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و یک لیتر آب در قابلمه بریزید. سپس، شعله را بر روی حرارت متوسط گذاشته و لوبیا و نخود نیمپز شده را به مواد اضافه کنید.
سپس در ظرف جداگانه سیبزمینیها را بعد از پوست گرفتن و خلال کردن داخل روغن داغ سرخکنید.بعد از پخت کامل غذا، نمک و آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید. سپس، خورشت را در ظرفی مناسب ریخته و سیبزمینیهای سرخشده را بر روی آن بریزید.