دستور پختن پیراشکی قارچ
قارچ خردکرده ۲۰۰ گرم………………………..خامه ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
آرد ۲ قاشق سوپخوری………………………..نمک ۱ قاشق چایخوری
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم………………………..کره سرد ۱۲۵ گرم………………………..آویشن یکدوم قاشق چایخوری
آرد ۳۷۵ گرم………………………..تخممرغ همزده ۱ عدد
کره نرم ۲ قاشق سوپخوری………………………..پیاز ریز خردکرده ۱ عدد متوسط
پنیر خامهای، کره سرد و آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در کیسه نایلونی، قرار دهید و یک ساعت در یخچال بگذارید. آنگاه خمیر را روی سطح آردپاشیده باز کنید و دایرههائی به قطر ۷ سانتیمتر، از آن ببرید.به لبههای خمیر تخممرغ بمالید و هربار یک قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا کنید. لبههای خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!
حال روی خمیرها تخممرغ بمالید و در سینی فر بچینید و در فر گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه پیراشکی طلائی رنگ شود، بپزید.یادآوری: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط کنید.