دستور پختن چیکن جالفریزی در منزل
برای این غذا نیاز به نوعی ادویهی مخلوط پر مصرف که از ترکیب چند نوع ادویه به دست میآید این ادویه ریشهای هندی-پاکستانی دارید که اسم آن ماسالا می باشد.مرغ را با زیره، گشنیز، گرم ماسالا و زردچوبه بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.برنج درست کنید – روغن و کره را در یک ماهیتابه گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا نرم شود.دانههای زیره، هل، میخک، زردچوبه و برگ بو را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید.
برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا به ادویهها آغشته شود.آب جوش را اضافه کنید، یک مرتبه هم بزنید و دوباره به جوش بیاورید، سپس یک درب را روی قابلمه قرار دهید و حرارت را کم کنید. به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.مرغ را بپزید – در حالی که برنج در حال پخت است، روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و مرغ را اضافه کنید. به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا مرغ آب شود.پیاز را افزوده، حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید هم بزنید، تا زمانی که پیاز نرم شود. فلفل قرمز وسبز، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید.مابقی ادویه ها، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، رب،آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.۱مرغ جالفریزی را همراه با پلو سرو کنید و آن را با گشنیز تازه و چند تکه فلفل دلمهای قرمز تزئین نمایید.