دستور پخت دسر بیسکوییتی بدون فر و ماکروفر
برای درست کردن این دسر خوشمزه نخست زردهها و شکر را بهخوبی بزنید که شکر کاملاً حل شود.شیر و آرد را قابلمهای متوسط مخلوط کنید.مایهی زردهی تخممرغ و شکر را به شیر و آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.قابلمه را روی حرارت بگذارید و بهقدری هم بزنید که اندکی غلیظ شود؛ غلظت آن باید از غلظت فرنی کمتر باشد. حواستان باشد که مدام باید به همزدن ادامه دهید، وگرنه مایه ته میگیرد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را به آن اضافه کنید. بهآرامی هم بزنید که کره آب شود.بیسکوییتها را در کف ظرف پیرکس بچینید و مایه را روی آن بریزید. میتوانید این کار را تکرار کنید که دسرتان لایهلایه شود.
با پودرکاکائو و پودر قند روی دسر را را تزئین کنید.اجازه دهید دسر برای چهار ساعت در یخچال بماند و اصطلاحا استراحت کند.
مواد لازم :
بیسکوییت پتیبور: دو بسته وانیل: سر قاشق چایخوری
زردهی تخممرغ: چهار عدد شکر: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم آرد: دو قاشق غذاخوری
شیر: دو لیوان پودر کاکائو و پودر قند: برای تزئین