یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور پیتزای یونانی خانگی با خمیر آن

عکس, دستور پیتزای یونانی خانگی با خمیر آن

مواد لازم برای سس پیتزا:

پودر سیر ۱/۲ یا ۱ قاشق چایخوری ……………..آب ۲ قاشق غ.

رب گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه ………………..پونه کوهی خشک ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای پیتزا

ماست یونانی ۱/۲ پیمانه …………………… مخمر خشک فعال ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد همه منظوره ۶۰۰ گرم ……….روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

آب ۱ و ۱/۴ پیمانه ……………………..نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر یا شربت افرا ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تاپینگ پیتزا:

گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد …………فلفل دلمه ای سبز ۱/۲ عدد

پیاز قرمز کوچک ۱ عدد ………….پنیر فتا ۲۰۰ گرم

زیتون خرد شده ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری…………………پونه کوهی خشک ۱/۲ قاشق چایخوری

پنیر موزارلا خرد شده ۲۰۰ گرم ………….روغن زیتون ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری

تهیه کردن خمیر
یک کاسه بزرگ بردارید. تمام مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا را در کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید تا چسبناک شود. روی ظرف را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت استراحت کند. در صورتی که نمی خواهید ۸ ساعت صبر کنید، می توانید به جای یک دوم قاشق چایخوری مخمر خشک فعال، از ۳ قاشق چایخوری مخمر استفاده کنید.

 شکل دهی به خمیر پیتزا یونانی
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. این دو قسمت را به شکل دو توپ گرد درآورید. یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن مقداری آرد بپاشید. یک قسمت از خمیر را در مرکز کاغذ روغنی بگذارید. آن را با دست صاف کنید. سپس به کمک انگشتان خود و حرکات دایره ای دست، از مرکز خمیر به سمت لبه ها بکشید تا دایره بزرگی به وجود آید. حالا اجازه دهید خمیر ۲۰ دقیقه استراحت کند. این کار را برای تکه دیگر خمیر هم تکرار کنید.

آماده سازی فر
فر را روشن کرده و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۳۹۰ فارنهایت آن را تنظیم کنید. اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، آن را هم در فر بگذارید تا گرم شود. در غیر این صورت از همان سینی فر استفاده کنید.

 تهیه سس گوجه فرنگی
یک کاسه کوچک بردارید. تمام مواد اولیه لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی را در کاسه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر و پونه کوهی را خوب با هم میکس کنید. سپس سس را برای استفاده روی دو خمیر پیتزا، به دو قسمت تقسیم کنید. سس را به کمک پشت یک قاشق غذاخوری، روی سطح خمیر پیتزا پخش کنید.

چیدن تاپینگ پیتزا یونانی
در این مرحله نوبت به چیدن مواد اولیه روی پیتزا یونانی می رسد. پنیر فتا را خرد و ریز کنید و روی پیتزا بریزید. حالا پونه کوهی، زیتون ها، پنیر موزارلا، فلفل دلمه ای سبز، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را اضافه کنید. می توانید از گوجه گیلاسی خرد شده هم استفاده کنید. حالا کمی روغن زیتون روی پیتزاها بریزید.

پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید. زمانی که پنیر روی پیتزا ذوب شد و نان پیتزا قهوه ای رنگ شد، می توانید آن را از فر خارج کنید. حالا پیتزای شما آماده سرو است. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر