دلایل بی رنگ و بی روح و سفید شدن لبها
اگر لبهای شما بی رنگ شده و رنگ صورتی خود را از دست داده و بی روح شده است اغلب به دلیل کمبود ویتامین ب ۱۲ است. بادام،گوشت،غلات،سبوس گندم،قارچ،سویا،شیر و اسفناج سرشار از ویتامین B2 هستند. در زیر لیست منابع طبیعی ویتامین ب ۱۲ را برای شما قرار داده ایم. البته در صورت صلاحدید پزشک میتوانید از آمپولهای تقویتی ب ۱۲ نیز استفاده کنید.
منابع ب ۱۲:
جگر گاو و مرغ: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۸۱ میکروگرم یا ۳۳۷۵٪ نیاز روزانه است.
ماهی سالمون: یک فیله یا هر ۱۰۸ گرم آن محتوی ۱۹٫۵ میکروگرم یا ۸۱۲٪ نیاز روزانه است.
شاه ماهی: یک فیله یا هر ۱۴۳ گرم آن محتوی ۱۸٫۷ میکروگرم یا ۷۷۹٪ نیاز روزانه است.
ماهی خالخالی: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۱۵٫۳ میکروگرم یا ۶۳۷٪ نیاز روزانه است.
ماهی ساردین: یک فنجان آن محتوی ۱۳٫۳ میکروگرم یا ۵۵۴٪ نیاز روزانه است.
ماهی تن: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۹٫۳ میکروگرم یا ۳۸۵٪ نیاز روزانه است.
ماهی قزلآلا: یک فیلهی آن محتوی ۹٫۱ میکروگرم یا ۳۷۹٪ نیاز روزانه است.
ماست: یک وعدهی ۱۷۰ گرمی ماست یونانی محتوی ۱٫۳ میکروگرم یا ۵۳٪ نیاز روزانه است.
بوقلمون: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۱٫۱ میکروگرم یا ۴۳٪ نیاز روزانه است.
شیر خام: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۱ میکروگرم یا ۴۱٪ نیاز روزانه است.
فیلهی گوشت گاو: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۰٫۹ میکروگرم یا ۳۸٪ نیاز روزانه است.
گوشت بره: هر ۸۵ گرم آن محتوی ۰٫۸ میکروگرم یا ۳۴٪ نیاز روزانه است.