دلایل خمیر شدن کیک های خانگی با یک اشتباه ساده
اگر کیک های شما خمیر شده است میتواند یک دلیل ساده داشته باشد و آن این است که دمای فر یا دمای اجاق گاز شما زیاد بوده و قبل از اینکه کیک مغزپخت شود، سطح رویی آن پخته و خشک شده است. وقتی سطح کیک می سوزد شما کیک را سریعا از ظرف خود خارج کرده و نمی خواهید این سوختگی بیشتر شود این درحالی است که کیک از داخل خام و خمیر است. پس دمایی که برای کیک گفته می شود باید حتما حتما رعایت شود. هم چنین وقتی می خواهید مواد کیکی که آماده کرده اید درون قالب بریزید سعی کنید مواد را به طور یکنواخت به تمام سطوح قالب بریزید و اگر این کار را نکنید و مواد را یکجا درون قالب خالی کنید باعث خمیر شدن کیک شما می شود.اگر کیک را زودتر از پخته شدن آن از فر خارج کنید بدون شک کیک شما خمیر می شود و برای تست پختن کیک می توانید از یک خلال دندان استفاده کنید و اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما پخته است.سعی کنید قالبی که انتخاب می کنید نه نازک باشد و نه کلفت و جنس قالب اگر نسوز و استیل باشد می تواند در تهیه کیک پف دار و خوشمزه کمک کند.
برای هر کیکی باید نیم ساعت قبل از درست کردن تخم مرغ شیر و بقیه مواد یخچالی را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. همیشه آرد و سایر مواد خشک را ۳ بار الک کنید. برای الک کردن آرد حتماً آن را از الک ریز رد کنید. همیشه ۲۰ دقیقه قبل از اینکه کیک آماده رفتن در فر شود، فر را روشن کنید تا گرم شود. آنچه بوی بد تخممرغ را از بین میبرد، درست هم زدن تخممرغ است، پس این مرحله را با دقت انجام دهید.همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند.یکی از بهترین قالبها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالبها قیمت مناسبی هم دارد، قالبهای گالوانیزه است. در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحماتتان هدر میرود؛ چون در این صورت کیک پف نمیکند. همچنین وقتی میخواهید کیک را داخل قالب بریزید، از وسط بریزید. بعد به اطراف پخش کنید و سعی کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به صورت یکنواخت همه جا پخش شود.