یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دلایل ور نیامدن خمیر نان با فوت و فن هایش

عکس, دلایل ور نیامدن خمیر نان با فوت و فن هایش

اگر خمیر نان شما خوب ور نمی آید به یکی از دلایل زیر است :

ورز ناکافی خمیر نیز یکی از علت های ور نیامدن خمیر است.

اندازه گیری نادرست مواد

آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد

شاید علت ور نیامدن خمیر در فر، این بوده است که برای مدت طولانی آن را کنار گذاشته اید تا ور بیاید یا این که میزان گلوتن آن کم است.

میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود.

ممکن است دمای مواد مایه خیلی سرد یا خیلی گرم بوده است.

وقتی مایه خمیر را به جای آب در شیر حل کنید.

مواد کیک یا شیرینی خیلی سرد بوده در حالی که باید به دمای اتاق می رسید.

خمیر در مکان خیلی گرم یا سرد برای ورآمدن قرار گرفته است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر