دلایل پف نکردن کیک ها و آشنایی با راز پف زیاد
اگر کیک خانگی شما کاملا تخت می شود و ارتفاع ندارد و پف نکرده است به دلایل زیر می باشد :
اشتباه اول این است که شما موقع درست کردن کیک همه مواد را از یخچال خارج کنید. شیر و تخم مرغ و ماست باید نیم ساعت قبل از کیک درست کردن از یخچال خارج شوند تا به دمای مخیط برسد و اگر شما این نکته را رعایت نکنید کیک شما بدون پف خواهد بود.
اشتباه دوم این است که مواد را بیش از آنچه گفته شده استفاده کرده اید به خصوص کره و روغن و تخم مرغ . گاهی هم قالب را زیادی چرب می کنید و این چربی داخل کیک می رود و مانع پف کردن آن می شود.
اشتباه سوم : دمای فر را رعایت نکرده اید دقت کنید که دمای ماکروفر و تستر باید همیشه حدودا ۴۰ درجه کمتر از دمای فر باشد. اگر دمای فر زیاد باشد، کیک پف نمیکند و نپخته باقی میماند. اگر دمای فر کم باشد، کیک پف میکند؛ ولی به مرور پفش را از دست میدهد. همچنین اگر فر از قبل گرم نشده باشد، پف کیک میخوابد.
اشتباه چهارم:اندازه قالب کیک نسبت به حجم مواد بزرگ یا کوچک بوده است.
اشتباه پنجم : میزان هم زدن مواد در ابتدا خیلی کم بوده یا اینکه در بخش آخر که باید همه مواد را با هم مخلوط کنید، خیلی هم زدهاید. در این بخش صرفاً باید مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.
اشتباه ششم:میزان بکینگپودر نسبت به آرد کم بوده یا اینکه از بکینگپودر کهنه استفاده کردهاید.
اشتباه هفتم : در هنگام اضافه کردن مواد ترتیب را رعایت نکردهاید.