دلایل گنبدی شدن کیک و راز صاف شدن روی کیک
اگر کیک شما حالت گنبدی پیدا کرده است می تواند به یکی از دلایل زیر باشد :
اشتباه اول: مواد را در انتهای کار زیاد هم زدهاید و هم زدن هم به صورت دورانی نبوده است.
اشتباه دوم: میزان مایعات کیک نسبت به آرد کم یا اینکه آرد سنگین بوده است. چون میزان گلوتن موجود در آردها متفاوت است. ممکن است میزان آرد کمتر یا بیشتر از چیزی شود که در دستور گفته شده است
اشتباه سوم :فر زیادی داغ بوده است. به این نکته توجه داشته باشید که فر باید از ۲۰ دقیقه قبل از اینکه کیک برای رفتن در فر آماده شود، گرم شده باشد.