یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دلمه با مرغ چگونه درست می شود آموزش

عکس, دلمه با مرغ چگونه درست می شود آموزش
در مرحله ی اول گوشت مرغ (ران و یا سینه) را بر روی میز کار باز نموده و با بیفتک بر روی آن بکوبید تا گوشت به خوبی کم عرض و پهن گردد.توجه داشته باشید تا زیادی محکم نکوبید که ممکن است بافت های گوشت آسیب دیده و موجب پاره شدن آن گردد.حالا در مرحله بعدی طرز تهیه دلمه مرغ هر یک از قطعه های سینه مرغ را به دو نیم تقسیم نمایید و با کره، فلفل و نمک طعم دار کنید.هویج ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس همراه با مقداری آب درون یک قابلمه بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخته شدن آن را رنده نمایید.در این مرحله هویج ها (را که رنده کرده اید) بر روی سینه مرغ ریخته و بعد بر روی آن پنیر رنده گردیده بپاشید. بعد هم سینه ی مرغ ورقه شده را رول بپیچانید تا شبیه یک بقچه گردد.نوبت می رسد به شکستن تخم مرغ ها درون یک ظرف و هم زدن با استفاده از چنگال تا خوب هم خورده و یکدست شود. دلمه های پیچیده شده سینه مرغ را اول در آرد غلتانده و بعد بر روی آن از تخم مرغ بمالید.در آخرین مرحله هم درون تابه کمی روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، دلمه های آماده شده را یکی یکی در آن گذاشته و زمان دهید با روغن زیاد پخته شوند. دلمه های سرخ شده را درون ظرف سرو بکشید و با استفاده از سبزیجات و یا سس و …. مزین نمایید.

مواد لازم
پیاز درشت یک عدد
برگ انگور ۱۵۰ گرم
مرغ (سینه و یا ران) ۲ عدد چرخ شده
لپه دو پیمانه
برنج ۴ پیمانه
آب ۴ پیمانه
سرکه یا آبلیمو ۱ پیمانه
روغن ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
اندازه نیاز سبزی دلمه (گشنیز، ترخون، زنجبیل، نعنا)
اندازه نیاز فلفل و نمک

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر