دلیل خنگ شدن با خوردن پنیر و راه حل این مشکل
اگر شما هم شنیده اید که با خوردن پنیر خنگ می شوید این یک شایعه نیست و ریشه ی علمی دارد. کودکانی که پنیر زیاد می خوردند خنگ تر از کودکان دیگر هستند البته این خاصیت پنیر برای افراد بزرگسال نیز صادق است. علت این مساله وجود ماده ای به اسم تیرامین در پنیر است.
وقتی تیرامین در بدن زیاد شود کند ذهنی را در مغز ایجاد می کند. تنها ماده ای که می تواند تیرامین را مهار کند مس است .. گردو حاوی مس زیادی است و برای همین از قدیم گفته اند که پنیر را با گردو مصرف کنید. اما بد نیست با خواص پنیر هم آشنا شوید :
پنیر، مادهای ضد سرطانی
اسید لینولئیک و سلنیوم از موادی هستند که وجود آنها در مواد غذایی میتوانند خاصیت ضد سرطانی ایجاد کنند. همچنین وجود ویتامین B علاوه بر آنکه بدن را از بیماریها حفظ میکند میتواند به بدن در پیشگیری از سرطان کمک بسیاری کند.
پنیر، ضد دیابت
حفظ سطح انسولین بدن انسان در پیشگیری افراد به دیابت بسیار مفید است. پنیر با بوتیرات فراوانی که در خود دارد به بدن اجازه میدهد تا سطح انسولین را در سطح مطلوبی حفظ کند و این تعادل فرد را از بیماری دیابت نجات میدهد. سلنیوم کمک دهنده برای مبارزه با دیابت است که در این ماده غذایی به وفور یافت میشود.
تضمین سلامت قلب با مصرف پنیر
برای رهایی از گرفتگی عضلات بهتر است به مصرف پنیر به میزان لازم در وعده صبحانه اقدام کنید. علاوه بر آنکه پنیر میتواند با سدیم موجود به رفع گرفتگی عضلات کمک کند، سلامت قلب را نیز با کنترل فشار خون تضمین میکند.
پنیر یار همیشگی سلامت دندان و استخوان
کلسیم فراوان موجود در پنیر تا جایی است که منجر به قوی شدن ساختار دندانها میشود. مصرف پنیرهایی همچون گودا از پوسیدگی دندانها جلوگیری میکند. همچنین ویتامین B و K موجود در پنیر نیز به این عمل میانجامد. افزایش سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان، آرتریت و شکستن ناخنها از دیگر خواص کلسیم محسوب میشود.
پنیر، کاهش دهنده فشار خون
مصرف روزانه پنیر به دلیل پروتئین بسیاری که در آن وجود دارد در کاهش فشار خون لازم است. این ماده غذایی دارای ویتامین B کافی است که در کاهش کلسترول بالا و فشار خون مفید است. گیاه خواران میتوانند با مصرف پنیر به جای گوشت، پروتئین لازم بدن خود را دریافت کنند. این پروتئینها به همراه کربوهیدراتهای موجود به سلامت بدن انسان منجر میشود و انرژی لازم را به فرد میبخشد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف پنیر صبحانه
پنیر صبحانه از فرد در برابر بیماریها محافظت میکند. روی موجود در این ماده غذایی باعث افزایش سیستم ایمنی بدن انسان میشود و با مصرف آن میتوان از آنفولانزا، تب و سرفه پیشگیری کرد. روی با تولید هورمون در بدن به سلامتی فرد منجر میشود.
سلامت پوست و مو با مصرف پنیر
پنیر دارای ویتامین B است که کمک زیادی به سلامت پوست انسان میکند. گنجاندن این ویتامین در برنامه غذایی باعث میشود که رشد موهای فرد به درستی انجام گیرد. همچنین مصرف پنیر باعث میشود که لکهها و اختلالات پوستی مانند خارش و جوش در فرد درمان شود و در نهایت انسان پوست درخشانی را برای خود به وجود آورد.