یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دلیل طلایی نشدن کیک خانگی و قهوه ای بد رنگ شدن آن

عکس, دلیل طلایی نشدن کیک خانگی و قهوه ای بد رنگ شدن آن

یک مشکل شایع در پختن کیک های خانگی رنگ آن است. کیکهای خانگی اغلب طلایی نشده و بعضی از جاهای آن قهوه ای تیره یا سفید است. یا اینکه کیک خوشرنگ نیست و تیره و تار می شود. علت چیست ؟

دلایل بد رنگ شدن کیک خانگی :

کیک در طبقه وسط پخته نشده است. کیک باید درست وسط فر یا توستر باشد نباید آنها را به کناره ها نزدیک کنید.

دلیل دیگر نامرغوبی آرد است.

دلیل سوم کهنه بودن  آرد یا بیکینگ پودر یا جوش شیرین است.

دلیل دیگر استفاده از ظرفهای فلزی است به خصوص برای بار اول کیک را بد رنگ می کنند.

 

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر