دو فرق اصلی هندوانه رسیده و قرمز با هندوانه بی مزه و کال
این روزها به دلیل گرما مصرف هندوانه به اوج خود رسیده است . چگونه هندوانه ای که می خریم شیرین و آبدار و رسیده و خوش رنگ باشد ؟ روشهای تشخیص آن را برای شما در این پست از یاس فان قرار داده ایم. بهترین راه توجه به دم یا همان ساقهای است که به هندوانه متصل است. اگر این دم خشک باشد؛ یعنی هندوانه رسیده است و اگر سبز و تازه باشد؛ یعنی هندوانه کال و بی مزه است. راه بعدی ، روش ضربه زدن به هندوانه است. در این روش باید هندوانه را روی یک دست بگیرید و به گوشتان نزدیک کنید.سپس با دست دیگر به پوست هندوانه ضربه بزنید. اگر صدایی که شنیدید، بم و خفه بود؛ یعنی هندوانه نارس است یا بیش از حد رسیده و پوک است. در صورتی که بعد از ضربه زدن به هندوانه ارتشعات ضربه را در تمام بافت هندوانه احساس کردید، به این معناست که هندوانه ترد و آبدار است.