دیپ داغ کوکتل میگو مجلسی و خوشمزه
۲ فنجان………………… پنیر موتزارلا خرد شده
۲ فنجان……………….. میگو بدون دم، پوست کنده و کامل پخته شده
۳/۴ فنجان…………….. پیازچه خرد شده
۵۰۰ گرم……………… پنیر خامهای کم چرب
۱ فنجان…………….. خامه ترش کم چرب
۱/۲ فنجان……………… مایونز کم چرب
۱ فنجان……………… سس کوکتل
فر را از قبل با حرارته ۳۵۰F گرم میکنیم.پنیر خامه ای، خامه ترش، مایونز، و موتزارلا را در مخلوط کن یا غذا ساز کاملا با هم مخلوط میکنیم.مواد را در یک کاسه بزرگ میریزیم و سس کوکتل و پیاز چه را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس میگو را اضافه کرده و مواد را در ظرف مخصوص فر ریخته در صورت دلخواه روی مواد را کمی پنیر رنده شده بریزید. ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل روی مواد طلایی شود درون فر قرار میدهیم.این ترکیب را با چیپس، نان پیتا، سوخاری و یا هر چیز دیگری که دوست دارید میل کنید.