رازهای گرفتن بوی بد میگو و پختن میگوی مجلسی
اگر میخواهید یک میگوی مجلسی و خوش بو و خوشمزه درست کنید به نکات مهم زیر دقت کنید. سعی کنید از روغنهای طعمدار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو کمک بگیرید.
بهترین چاشنیهایی که میتوانند کنار میگو قرار بگیرند، سس سیر و سس سالسا هستند.
برای کم کردن بوی میگو میتوانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت ۱ تا ۳ دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها، آنها را در زمان محدودی حرارت دهید.
بعد از پختن میگو میتوانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید. سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم میتواند راه مناسبی برای جذابتر کردن طعم و ظاهر آن باشد.
حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن میشود.- تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است.
جعفری، سبزی مناسبی برای تغییر عطر میگو محسوب میشود.