یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

راز فرم گرفتن ایده آل خامه های قنادی در چیست

عکس, راز فرم گرفتن ایده آل خامه های قنادی در چیست

آموزش درست کردن خامه قنادی با هم زن برقی و بدون هم زن برقی را پیش از این در سایت قرار داده ایم که می توانید با کلیک روی لینکهای زیر وارد آن شوید. اما در این پست می خواهیم به شما از رازهایی بگوییم که قنادها برای خامه قنادی خود بکار می برند.

روش درست کردن خامه کیک در منزل با هم زن برقی

چطوری بدون هم زن برقی خامه قنادی درست کنم

رازهای خامه قنادی :

اگر می خواهید رنگ به خامه اضافه کنید، ابتدا رنگ را در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و سپس آن را به خامه اضافه کنید.

*پس از آماده شدن خامه می توانید شکلات یا رنگ های خوراکی به خامه اضافه کرده تا آن را زیبا و جذاب کنید.

*به هیچ عنوان به جای خاک قند از شکر استفاده نکنید، زیرا شکر در خامه به طور کامل حل نشده و در هنگام سرو کیک می توانید دانه های شکر را در زیر دندان های خود احساس کنید.
*از خامه کم چرب برای این کار استفاده نکنید.
*می توانید در صورت تمایل از عسل به جای خاک قند استفاده کنید.
*خامه را با دور تند همزن هم نزنید، زیرا پس از تزئین کیک و قرار دادن آن بر روی کیک، خامه ترک خواهد خورد.
*اگر احساس می کنید که خامه بیش از حد سفت شده است، می توانید به ازای هر یک کیلوگرم خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق غذاخوری خامه منجمد به آن اضافه کنید.
*برای تهیه خامه شکلاتی به ازای هر کیلوگرم خامه قنادی باید ۷۰ گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه اضافه کنید.
*اگر خامه شل شد، می توانید از پودر خامه برای سفت شدن آن استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر