یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

راز کپک نزدن ترشی های خانگی را بدان

عکس, راز کپک نزدن ترشی های خانگی را بدان

ترشی دارای سرکه مایع است و امکان منتشر شدن کپک‌های بیماری زا در همه آن وجود خواهد داشت.نخستین قدم در پیشگیری از کپک زدن ترشی، استفاده از سبزیجات و مواد تازه و تمیز است؛ پس همه مواد مورد استفاده در تهیه ترشی را تمیز بشویید. زمان شستن گل کلم، لا‌به‌لای ساقه ها و گل های آن را دقت کنید تا از تمیز شدن آن اطمینان پیداکنید.

همه سبزیجاتی که برای ترشی آماده کرده ایم پس از شستن باید بخوبی خشک کنیم بهترین شیوه پهن کردن آنها روی یک پارچه نخی است.پس از ریختن مواد ترشی درون ظرف باید توجه داشته باشیم که سرکه به طور کامل روی ترشی را بپوشاند.

پس از یک هفته چون قدری از سرکه جذب مواد ترشی شده دوباره سرکه اضافه کرده ودر آن را خوب می‌بندیم.نمک کمک بسیاری به ماندگاری ترشی میکند برای هر یک لیتر سرکه یک قاشق غذاخوری نمک اضافه می‌کنیم.

برای تهیه ترشی بهتر است از ظروف شیشه ای تیره رنگ استفاده کنید،تا عطر و مزه ترشی با گذر زمان عوض نشود.درظرف باید به خوبی بسته شود به طوری که هوا به داخل آن نفوذ نکند.

ظروف ترشی را در محلی خشک، خنک و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.زمان استفاده از ترشی، برای کشیدن آن از ظرف اصلی از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.

باقیمانده ترشی مورد استفاده در سر سفره را وقتی به ظرف اصلی ترشی برگردانید که اطمینان داشته باشید هیچ نوع آلودگی وارد آن نشده است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر