یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

راه حلی ساده برای ترد و نرم شدن گوشت های سفت

عکس, راه حلی ساده برای ترد و نرم شدن گوشت های سفت

اگر می‌خواهید گوشت سفت را ترد کنید، روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید. اگر گوشت شما خیلی سفت و تازه است، روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید، بگذارید چند ساعت بماند، سپس قبل از پختن کاملاً بشوئید و وقتی می‌خواهید گوشت را با زدن بیفتک یا کارد نرم کنید، روی آن آرد بپاشید، ‌این کار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد کرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر