یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

راه خیلی ساده سیاه نشدن سیب زمینی پوست کنده

عکس, راه خیلی ساده سیاه نشدن سیب زمینی پوست کنده

مشکل سیاه شدن سیب زمینی های پوست گرفته یا خورد شده همیشه برای بانوان وجود دارد. وقتی که سیب‌زمینی‌ها را برش می‌زنید کمی بعد از چاقو خوردن، ابتدا صورتی می‌شوند ولی بعد کم کم سیاه می‌شوند. برای جلوگیری از این تغییر رنگ، یک قاشق سیلور (نقره‌ای) را در ظرف آب قرار دهید و بعد سیب‌زمینی‌ها را داخل آن بگذارید. نقره مانع تغییر رنگ سیب‌زمینی‌ها می‌شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر