روتی مرغ هندی را در منزل درست کن
برای درست کردن این غذای خوشمزه ی هندی ، مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید.
سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود. اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه آن را بپزید.
مواد لازم
۳ قاشق سوپخوری ترخون خشک……………………….. ۳۰۰ گرم آب مرغ
۲ قاشق سوپخوری سرکه ……………………. ۲۰۰ گرم پیاز ریز خرد کرده
۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی……………………۵۰ گرم شکر