یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش استفاده از پودر خامه به جای خامه تازه

عکس, روش استفاده از پودر خامه به جای خامه تازه

برای کیک پزی اگر خامه‌ی طبیعی در دسترس دارید، بهتر است از پودر خامه استفاده نکنید. اما در صورت اجبار به استفاده از پودر خامه

می‌باید ۱۰۰ گرم پودر خامه را با ۲۰۰ گرم شکر و ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن کامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

مراقب باشید میزان خامه با حجم ظرف مورد نظر- که می‌خواهید خامه را در آن بریزیدو با همزن برقی بزنید؛- متناسب باشد. هرگز مقدار زیادی خامه را یکجا و در ظرفی کوچک نزنید; زیرا فرم نخواهد گرفت. همچنین اگر مقدار خامه کم و ظرف مورد نظر بزرگ باشد، نتیجه‌ی خوبی عاید نخواهد شد.

پودر خامه یا Whipping cream با حذف آب از خامه محصولی به دست می آید که خامه خشک یا پودر خامه به دست می‌آید مقدار چربی پودر خامه بنا بر خامه‌ها اولیه بین ۴۰ تا ۷۰% متغیر است و درصد آب آن از ۲% کمتر می باشد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر