روش اصولی درست کردن سس اسپانیایی
برای درست کردن سس اسپانیایی، ۲ قاشق غذاخوری آرد را در یک چهارم فنجان کره سرخ کنید و وقتی رنگ آن قهوهای شد، حدود ۴ فنجان سوپ مرغ یا آب گوشت به آن اضافه کنید.
اکنون یک فنجان کرفس خرد شده، یک عدد پیاز و یک عدد هویج خرد شده و کمی نمک و فلفل به سس اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزد. سستان آماده است.
برای درست کردن این سس، ۲ فنجان سوپ مرغ را با ۳ قاشق غذاخوری کره و ۳ قاشق غذاخوری آرد و کمی نمک و فلفل سفید مخلوط کنید. ابتدا ۱ عدد پیاز و ۳ یا ۴ حبه سیر را خرد میکنید و کمی در روغن زیتون تفت دهید.
۵ عدد گوجه فرنگی رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری آویشن و یک قاشق غذاخوری برگ بو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد. سپس ریحان و جعفری (از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری) به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر به آن حرارت دهید. سس وقتی غلیظ شد، آماده مصرف است.