روش تهیه ترشی بادمجان و قارچ
نمک۲ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه…………….. ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز………….یکدوم قاشق سوپخوری
بادمجان………. ۱ کیلوگرم
روغن زیتون………… ۱۰۰ میلیلیتر
قارچ ریز خرد کرده ۵۰۰ گرم
سیر پوست کنده و خرد کرده…………..۱ پونه
سرکه……………..۱ لیتر (۴ پیمانه)
پوست بادمجانها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس سیر، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از ۵ دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید. این ترشی پس از ۳ روز قابل مصرف میباشد.