یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش تهیه خرما پلو با سینه مرغ

عکس, روش تهیه خرما پلو با سینه مرغ

یک غذای خوشمزه با سینه مرغ و خرما ( اصلالتا غذای مردم اهواز است ) که احتمالا تا به حال آن را نخورده اید اما طعم بسیار خوبی دارد و حتما مورد علاقه شما قرار میگیرد به شرط اینکه به غذاهای شیریت علاقه داشته باشید. مواد لازم در انتهای همین آموزش …

این نکات را بخوانید :

بهتر است در تهیه خرم پلو از خرما های درشت و سفت استفاده کنید. اگر تمایل داشتید می توانید از خرما های زرد رنگ در تهیه خرما پلو استفاده کنید.

در مرحله خیس کردن برنج، در صورت تمایل می توانید، برنج را با شیر خیس کنید. سپس با شیر، کره و مقدار گلاب آن را بپزید تا عطری بی نظیر به غذا بدهد.

شما می توانید، در صورت تمایل، به جای درست کردن خرما پلو با برنج ساده، با رشته پلو این غذا را سرو کنید.

میتوانید مقداری پیاز خلالی هم با مرغ سرخ کنید تا طعم و عطر بهتری پیدا کند.

ابتدا خرما ها را از وسط، با دقت بدون اینکه خرما ها متلاشی شوند، برش بزنید و هسته آن ها را جدا کنید. سپس یک تابه متوسط بردارید و روی شعله متوسط گاز بگذارید. وقتی تابه خوب گرم شد مقداری کره داخل آن بریزید.

پس از آب شدن کره، خرما ها را به آن اضافه کنید. خرما ها را خوب سرخ کنید تا پوست آن ها براق شود و در هنگام تزیین خرما پلو نمای زیبایی به آن بدهد.

یک کاسه متوسط بردارید و برنج را داخل آن بریزید، سپس آن را بشویید و  چند ساعت، بسته به نوع برنج، بگذارید خیس بخورد. در همین زمان مقدار مناسبی نمک هم به برنج اضافه کنید تا طعم بگیرد.سپس در یک قابلمه متوسط مقدار مناسبی آب بریزید  و روی شعله گاز بگذارید و پس از جوش آمدن آب، برنج را در آن بریزید و بعد از مدت زمان کافی، برنج را آبکش کنید و بپزید. پیشنهاد میکنم ته دیگ سیب زمینی بگذارید.

اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، ابتدا آن را به قطعات هم اندازه برش بزنید. سپس یک تابه متوسط روی شعله گاز بگذارید، اجازه دهید تابه خوب داغ شود. بعد مقداری روغن یا کره داخل آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس مرغ ها را به همراه مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا مرغ ها طعم بگیرند و سرخ شوند. علاوه بر این، اگر تمایل داشتید می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید که آن ها را هم جداگانه به همراه ادویه جات بپزید یا سرخ کنید. بعد از قدری سرخ شدن، شعله را کم کنید و درب تابه را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه ببندید تا مغز پخت شود. زمان دقیق پخت بستگی به سایز قطعات مرغ دارد.ظرف مناسب سرو غذا را بردارید و برنج را داخل آن بکشید. سپس با استفاده از خرما هایی که در مرحله اول تهیه کردید و مرغ ها روی آن را تزیین کنید. اگر دوست داشتید می توانید مقداری کشمش، زرشک، خلال پسته و بادام و پیاز داغ هم برای تزیین جذاب تر روی  غذا اضافه کنید.

مواد لازم برای خرما پلو
خرما ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
برنج ۴ یا ۵ پیمانه
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و بادام برای تزیین

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر