یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش تهیه خورشت مرغ کاری با فوت و فن هایش

عکس, روش تهیه خورشت مرغ کاری با فوت و فن هایش

خوشمزه ترین و مجلسی ترین روش پختن خورشت مرغ کاری را برای شما در این پست از یاس فان قرار داده ایم. این مواد برای دو نفر است که شما می توانید با توجه به تعداد مهمانان خود مواد را افزایش دهید.

خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری *جعفری ۱ قاشق غذاخوری *نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
سینه مرغ ۲ تکه *  پیاز ۱ عدد متوسط *سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری *پودر کاری ۱ قاشق چایخوری *کره ۲۵ گرم

ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج می کنیم و آنرا به اندازه دو برابر گوشت خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود.سپس سیر را له کرده و به تابه اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت می دهیمدر ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.تفت دادن را ادامه می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود، سپس تکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، در ادامه کره را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.پس از اضافه کردن کره ۵ دقیقه مرغ ها را تفت می دهیم، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خامه صبحانه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.پس از اضافه کردن خامه اجازه می دهیم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. در اخر خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر