روش تهیه سس خردل سالم در منزل
دارچین…………..۱/۵ قاشق چایخوری
دانه خردل سفید یا زرد…………….۱و ۱/۲ لیوان دستهدار
پودر زردچوبه……………..۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر………….۱/۴ قاشق چایخوری
آب…………….۳ لیوان دستهدار
سرکه…………..۱/۲ لیوان دستهدار
نمک……………۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا قرمز……………۱/۲ قاشق چایخوری
عسل…………….۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز…………..۱/۴ قاشق چایخوری
دانههای خردل را در آسیاب ریخته و آنها را تا جایی که خودتان میخواهید، نرم کنید. اگر میخواهید سستان کاملا یکدست و لطیف باشد، آن را تا حد ممکن پودر کنید.در یک قابلمه با سایز مناسب پودر خردل و همه ادویهها یعنی نمک، پودر زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پودر دارچین را بریزید و آب را به آن اضافه کنید.ادویهها را به هم بزنید تا کاملا در آب حل شوند و گوله گوله نباشند.
به مدت ۴۵ دقیقه این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتی روی محلولتان حباب تشکیل شود.بعد از جوشیدن مواد داخل قابلمه، عسل و سرکه را اضافه کنید و مخلوط را ۵ تا ۱۰ دقیقه به هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبد.حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید که سس خردل از حرارت بیفتد و خنک شود.مواد را داخل بطری شیشهای بریزید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.