یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش تهیه سس خردل سالم در منزل

عکس, روش تهیه سس خردل سالم در منزل

دارچین…………..۱/۵ قاشق چای‌خوری

دانه خردل سفید یا زرد…………….۱و ۱/۲ لیوان دسته‌دار

پودر زردچوبه……………..۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر………….۱/۴ قاشق چایخوری

آب…………….۳ لیوان دسته‌دار

سرکه…………..۱/۲ لیوان دسته‌دار

نمک……………۱ قاشق غذاخوری

پاپریکا قرمز……………۱/۲ قاشق چایخوری

عسل…………….۲ قاشق غذاخوری

پودر پیاز…………..۱/۴ قاشق چایخوری

دانه‌های خردل را در آسیاب ریخته و آن‌ها را تا جایی که خودتان می‌خواهید، نرم کنید. اگر می‌خواهید سس‌تان کاملا یکدست و لطیف باشد، آن را تا حد ممکن پودر کنید.در یک قابلمه با سایز مناسب پودر خردل و همه ادویه‌ها یعنی نمک، پودر زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پودر دارچین را بریزید و آب را به آن اضافه کنید.ادویه‌ها را به هم بزنید تا کاملا در آب حل شوند و گوله گوله نباشند.

به مدت ۴۵ دقیقه این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتی روی محلولتان حباب تشکیل شود.بعد از جوشیدن مواد داخل قابلمه، عسل و سرکه را اضافه کنید و مخلوط را ۵ تا ۱۰ دقیقه به هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبد.حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید که سس خردل از حرارت بیفتد و خنک شود.مواد را داخل بطری شیشه‌ای بریزید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر