یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش تهیه شوید خولی غذای سنتی گیلان

عکس, روش تهیه شوید خولی غذای سنتی گیلان

در تهیه این غذای شمالی میتوانید بجای مرغ از اردک استفاده کنید.آلوچه خشک را بدون خیس دادن از قبل در خورشت استفاده کنید. این آموزش برای شش نفر است.

گشنیز و جعفری خرد شده :۲ قاشق سوپ خوری…………………………..شوید :۲۵۰ گرم

مرغ :یک عدد…………………نمک، فلفل و زردچوبه و روغن :به میزان لازم

آلوچه خشک :۱۰۰ گرم…………………..پیاز خلالی شده : ۲ عدد متوسط

تخم مرغ: ۳ عدد…………………………..آب جوش :۲ لیوان

آموزش:

مرغ را به هر تعداد که دوست دارید خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید. وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، سبزی خرد شده را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی هم کمی تفت بخورد.تخم مرغ ها را در یک ظرفی بشکنید و هم بزنید و بعد از اینکه سبزی کاملا نرم شد ، به مواد داخل تابه اضافه کنید .

وقتی تخم مرغ ها بسته شدند آلوچه خشک شسته شده را به خورشت اضافه کنید و به همراه بقیه مواد مقداری سرخش کنید.۲ لیوان آب جوش داخل مواد سرخ شده بریزید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود. سپس به آنها نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر