روش تهیه و پختن خرما پلوی جنوبی
میتوانید به جای گوشت چرخکرده از گردو در بین خرماها استفاده کنید البته باید آن را از شب قبل در آب و شکر خیس کنید تا نرم شود.سعی کنید خرماهای سفت و بزرگی را برای این غذا در نظر بگیرید.خرما پلو غذای بسیار معروف اهوازی است این غذا سرشار از انرژی بوده و طعم خوشایندی دارد.
مواد لازم:
خرما ۱ لیوان
شیر ۲ لیوان
برنج ۱ لیوان
کشمش ۱/۲ استکان
کره اب کرده ۱ استکان
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
ابتدا هسته خرماها را گرفته و آنها را در کره خوب سرخ کنید تا براق شوند.ظرفی مناسب انتخاب کنید و برنج شسته شده و خیس خورده را به همراه نمک، زعفران و شیر مخلوط کرده و اجازه دهید با حرارت زیاد بپزند.برنج که آماده دم کشیدن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم بیندازید.
در ظرفی مناسب مقداری گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسیار داغ یا کره خوب سرخ کنید حالا گوشتهای سرخ کرده را لای خرما قرار دهید و در مراحل آخر پخت برنج روی آن قرار داده و مجددا دم کنی را روی برنج بگذارید و اجازه دهید غذای شما دم بکشد.