روش تهیه و پختن مینی پیده
نمک و فلفل به میزان لازم………………………….زرده تخممرغ ۱ عدد برای روی پیده
مایه خمیر فوری ۱ قاشق سوپخوری………………………….شیر ولرم ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
ماست ۴۵ گرم………………………….کره آبکرده ۱۲۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری………………………….فلفل یک دوم قاشق چایخوری
آرد ۴۵۰ گرم………………………….گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده کرده ۱ عدد………………………….جعفری خرد کرده ۳۰ گرم
مایه خمیر و نیمی از شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس باقیمانده شیر، ماست، کره، نمک، فلفل، مایه خمیر عمل آمده و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش ۲ برابر شود.
اکنون چانههایی به وزن ۸۰ گرم از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه به شکل بیضی باز کنید. اینک قدری از مایه گوشتی را رویش بریزید و دو لبه خمیر را اندکی روی گوشت تا کنید. روی لبههای خمیر زرده تخممرغ بمالید و ۲۰ دقیقه دیگر خمیر را کنار بگذارید تا حجمش ۲ برابر شود. اینک پیده را به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود.