روش تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا مجلسی
پس از تهیه مواد لازم در عکس بالا ، شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس آب و آبمرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آنگاه حرارت را کم کنید و در حدود ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش نیز کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایرهای وسط پتاژ بریزید.