روش تهیه کمپوت توت فرنگی خانگی
برای یک کیلو توت فرنگی تازه شما به یک و نیم پیمانه شکر ، شش پیمانه آب ، . یک قاشق چای خوری وانیل نیاز دارید.
توت فرنگیهای درشت را انتخاب کنید، آنها را بشویید و برگ یا تاج سبز آن را جدا کنید. (اگر توتها خیلی کثیف هستند میتوانید آنها را برای نیم ساعت در آب خیس کنید تا گرد و خاکهای چسبیده به آن کاملا از بین بروند.)در انتخاب توت فرنگی سعی کنید همه را به یک اندازه انتخاب کنید تا کمپوت شما ظاهری قشنگتر پیدا کند. (اگر توتهای درشت و ریز دارید میتوانید توتهای درشت را پس از شستن برش بزنید تا هم اندازهی دیگر توتها شوند.)
پس از اینکه توت فرنگیها را شستید آنها را در آبکش بگذارید تا آب آنها برود.آب و شکر را داخل یک قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکرها حل شوند.پس از اینکه مخلوط آب و شکر دو قل خورد توت فرنگیها را درون آن بریزید.پس از یک قل حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و آرام هم بزنید.صبر کنید تا کمپوت خنک شود؛ سپس آن را در یک ظرف شیشهای بریزید و در یخچال بگذارید.کمپوت را میتوانید به صورت گرم یا سرد (حتی با یخ) سرو کنید.