روش خاص پختن سینه مرغ بدون خشک شدن مرغ
برای درست کردن سینه مرغ به صورت کاملا ترد و آبدار با این آموزش همراه شوید. به خصوص اگر همیشه سینه مرغ شما خشک می شود. ( عکس بالا تزیینی است )
مرینیت کردن
خواباندن سینه مرغ داخل مواد مرینیت و محلول آب و نمک در نرم روشی موثر برای پخت سینه مرغ و و در عین حال، حفظ لطافت و آبدار شدن گوشت است. یک نکته کلیدی برای پخت سینه مرغ آبدار این است که ابتدا آن را مرینیت کنید. این کار باعث طعمدار شدن سینه مرغ شده و به حفظ آب سینه مرغ و جلوگیری از خشک شدن آن کمک میکند. یک مرینیت ساده و حاوی آب لیمو یا سس سویا یا هر اسیدی مرغ را لطیفتر میکند. توصیه میکنیم مرغ خود را یک شب داخل مواد مرینیت قرار دهید، اما اگر عجله دارید ۱ ساعت هم زمان مناسبی است.
مواد لازم طعم دار کردن سینه مرغ برای دو نفر :
پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه /۲۱ قاشق غذاخوری
کره ۴۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا سینه مرغ را از وسط نصف کنید تا ضخامت آن کم شود و سپس یک کیسه فریزر روی سینه های مرغ بکشید و آنها را بکوبید تا ضخامتش کمتر شود.سپس هر دو طرف مرغ را با ادویه های گفته شده آغشته کنید و سپس درون تابه ای مناسب کره و روغن را بریزید و شعله را ملایم کنید و وقتی روغن داغ شد سینه مرغ را اضافه کنید و هر دو طرف آن را بپزید .