یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش خاص پختن سینه مرغ بدون خشک شدن مرغ

عکس, روش خاص پختن سینه مرغ بدون خشک شدن مرغ

برای درست کردن سینه مرغ به صورت کاملا ترد و آبدار با این آموزش همراه شوید. به خصوص اگر همیشه سینه مرغ شما خشک می شود. ( عکس بالا تزیینی است )

مرینیت کردن
خواباندن سینه مرغ داخل مواد مرینیت و محلول آب و نمک در نرم روشی موثر برای پخت سینه مرغ و و در عین حال، حفظ لطافت و آبدار شدن گوشت است. یک نکته کلیدی برای پخت سینه مرغ آبدار این است که ابتدا آن را مرینیت کنید. این کار باعث طعم‌دار شدن سینه مرغ شده و به حفظ آب سینه مرغ و جلوگیری از خشک شدن آن کمک می‌کند. یک مرینیت ساده و حاوی آب لیمو یا سس سویا یا هر اسیدی مرغ را لطیف‌تر می‌کند. توصیه می‌کنیم مرغ خود را یک شب داخل مواد مرینیت قرار دهید، اما اگر عجله دارید ۱ ساعت هم زمان مناسبی است.

مواد لازم طعم دار کردن سینه مرغ برای دو نفر :
پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه /۲۱ قاشق غذاخوری
کره ۴۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

ابتدا سینه مرغ را از وسط نصف کنید تا ضخامت آن کم شود و سپس یک کیسه فریزر روی سینه های مرغ بکشید و آنها را بکوبید تا ضخامتش کمتر شود.سپس هر دو طرف مرغ را با ادویه های گفته شده آغشته کنید و سپس درون تابه ای مناسب کره و روغن را بریزید و شعله را ملایم کنید و وقتی روغن داغ شد سینه مرغ را اضافه کنید و هر دو طرف آن را بپزید .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر