روش خوردن کاکتوس برای درمان دیابت
گونه ای کاکتوس ها خوراکی هستند و می توانند دیابت را درمان کنند. طبق جدیدترین یافته ها برگ و ساقه این گونه از کاکتوس برای درمان دیابت مفید است. نتایج مطالعهای نشان داد افراد مبتلا به دیابت پس از هشت هفته مصرف عصاره کاکتوس، ۱۵ درصد کلسترول و ۱۲ درصد قند خونشان کاهش یافت. اژدها، دراگون فروت، پیتایا، پیتاهایا، هولونگ گو، گلابی توتفرنگی، نانتیکافروت یا تان لانگ اسم این گونه های کاکتوس هستند که جدیدا در میوه فروشی ها به فروش می رسد . کاکتوس خوراکی بیضی شکل و در سه رنگ سفید، صورتی و قرمز وجود دارد. روی پوسته این میوه خارهایی است که خوردن آن برای گلو و معده مضر است. گوشت این میوه، شیرینمزه و آبدار و دانههای ترد سیاهرنگی در بافت آن پراکنده است و طعمی شبیه گلابی دارد و کاکتوس پخته طعم مارچوبه و یا فلفل دلمهای سبز را میدهد.
علاوه بر میوه که در برخی از انواع کاکتوسها خوراکی است، در بعضی انواع این گیاه، برگ و ساقه به مصرف خوراکی و دارویی میرسد. کاکتوسهایی که بیشتر در این گروه قرار میگیرند از خانواده اپونتیا هستند که پس از جداسازی تیغهای آنها هم به صورت خام و هم به صورت پخته قابل خوردن خواهند بود.