یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش درست پختن شیرینی خشک آلمانی

عکس, روش درست پختن شیرینی خشک آلمانی

مواد لازم برای شیرینی خشک آلمانی یک شیرینی بی نظیر و خوشمزه :

بیکینگ پودر : ۳/۴ قاشق مرباخوری ، کره : ۱۷۵ گرم (۳/۴ پیمانه)

شکر : ۸۵ گرم (۱/۲ پیمانه)  ، وانیل : ۱ قاشق غذاخوری

آب : ۲ قاشق مرباخوری ، آرد سفید : ۲ پیمانه

پودر هل : ۳/۴ قاشق مرباخوری ، نمک : نوک قاشق مرباخوری

کره رو به همراه  شکر درون یک کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید،  قاشق مرباخوری آب و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد سفید را با  هل،  بیکینگ پودر و نمک الک کنید، سپس با مخلوط کره و شکر قاطی کنید. با کمک لیسک هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. خمیر به دست اومده کمی سفت به نظر میرسه.خمیر رو به دو یا سه رول به قطر ۲.۵ سانتی متر تقسیم کنید.رول های خمیر رو با سلفون بپوشونید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بذارید.
فر رو روشن کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم بشه. رول های خمیر رو از یخچال بیرون بیارید و به ضخامت تقریبی ۰.۵ سانت برش بزنید.با کمک یک چنگال مثل تصویر خط هایی روی خمیر شیرینی ایجاد کنید.۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بذارید تا لبه های زیر شیرینی طلایی رنگ بشه.شیرینی ها رو بر روی توری فلزی بذارید تا خنک شوند.۱۰۰ گرم شکلات رو ذوب کنید، سپس شیرینی ها رو نیمه درون شکلات فرو کنید و از شکلات بیرون بیارید و روی کاغذ روغنی بچینید. صبر کنید تا روکش شکلات شیرینی خشک آلمانی سفت شود، سپس نوش جان بفرمایید این شیرینی خشک را تا مدتها درون یک ظرف درب بسته در دمای محیط میتونید نگهدارید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر