یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش درست کردن آب زرشک در خانه برای درمان غلظت خون

عکس, روش درست کردن آب زرشک در خانه برای درمان غلظت خون

اگر خون شما غلیظ است بهترین درمان برای شما خوردن آب زرشک است . بهترین درمان سنتی برای رقیق کردن خون آب زرشک است. برای درست کردن آن نیازی به زرشک تازه نیست و شما می توانید از همان زرشک پلویی و یا زرشک سیاه استفاده کنید. خواص درمانی زرشک سیاه بیشتر است.  در صورتی که از زرشک تازه استفاده می کنید، ابتدا زرشک را از شاخه و برگ جدا کنید و به مدت ۲ دقیقه آن را در آب بریزید و بهم بزنید، سپس آبکش کنید و سایر مراحل تهیه آب زرشک را انجام دهید. برای درست کردن آن نخست در ظرفی غیر فلزی به مدت ۲۴ ساعت زرشک‌ها را بخیسانید. برای خیساندن زرشک از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید.به ازای هر ۲۵۰ گرم زرشک ۱ پیمانه آب اضافه کنید، اینگونه آب زرشکتان غلیظ می‌شود و می‌توانید هنگام نوشیدن به آن آب بیافزایید و یا به ازای هر ۲۵۰ گرم زرشک ۶ پیمانه آب اضافه کنید. در ظرف را ببندید. زرشک و آب آن را پس از گذشت ۲۴ ساعت داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را برای ۳۰ ثانیه با دور متوسط، مخلوط کنید. مخلوط کردن بیش از اندازه سبب خرد شدن کامل زرشک می‌شود، مخلوط کردن به اندازه‌ای لازم است که دانه‌های زرشک شکسته شوند و آب آن‌ها خارج شود. اگر دانه‌های زرشک کاملا خرد شوند، جدا کردن تفاله از آب بسیار سخت است. برای جدا کردن تفاله زرشک محتویات درون مخلوط کن را از پارچه یا صافی ریز عبور دهید و با کمی فشردن همه آب را خارج کنید. آب زرشک آماده است و می‌توانید در بطری شیشه‌ای ریخته و آن را در یخچال بگذارید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر