روش درست کردن تخمه کدو اسپایسی در فر
مواد لازم
تخمه کدو- یک و نیم فنجان
کره آب شده – ۲ قاشق چایخوری
نمک، فلفل، پودر سیر – به میزان دلخواه
پودر پیاز – یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق غذاخوری
ادویه کاجون (اختیاری) – نصف قاشق چایخوری
آویشن خشک – دو و یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر – ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا – دو و نیم قاشق غذاخوری
(همه مواد را با هم مخلوط کنید)
فر را روی دمای ۱۴۸ درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمههای کدو را بشویید و آب کشی کنید. میتوانید تخمهها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشتههای کدو را برای طعم بهتر نگه دارید. تخمههای کدو را داخل کاسهای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید. تخمهها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود. تخمهها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید. سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.۷- گاهی تخمهها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.