روش درست کردن ترشک آلبالو با جوهر لیمو
ترشک آلبالو یک خوراکی ملس و خوشمزه و دلبر است که می توانید در این فصل از تابستان آن را تهیه کنید. چه چیزی بهتر از ترشک آلبالوی خانگی صد در صد بهداشتی و عاری از ویروس ؟ برای درست کردن دو کلیو ترشک آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:
جوهر لیمو: ۳۵۰ گرم ، آلبالو: ۲ کیلوگرم
آب: یک و نیم لیتر ، نمک: ۵۰ گرم ، شیره نبات: یک دوم لیتر
ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس جوهر لیمو و نمک را داخل آب بریزید. پس از حل شدن نمک و جوهر لیمو، شیره نبات را اضافه کنید. در مرحله بعد آلبالوها را اضافه کنید. اجازه دهید مواد خوب بجوشند و غلظت پیدا کنند. پس از غلیظ شدن ترشک شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند. پس از سرد شدن ترشک آن را داخل یک ظرف دربسته مناسب نگهداری کنید.