یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش درست کردن ترشی پیاز مجلسی و فوری

عکس, روش درست کردن ترشی پیاز مجلسی و فوری

۱ حبه………….. کوچک سیر، نصف شده

۵ عدد…………… فلفل سیاه

۱ عدد چیلی خشک کوچک

۱ عدد ……………….پیاز متوسط حدود ۱۵۰ گرم

½ قاشق چایخوری…………… شکر

½ قاشق چایخوری………….. نمک

¾ فنجان………….. سرکه برنج، سرکه سفید یا سرکه سیب

۵ عدد………… فلفل شیرین

۳ شاخه کوچک…………. آویشن

۲ یا سه فنجان آب را در کتری به جوش آورید. پیاز را پوست گرفته و به برش‌هایی با قطر تقریبا ¼ اینچ خرد کنید. سیر را پوست کنده و دو نیم کنید. در ظرفی که برای استفاده به عنوان ظرف نگهدارنده ترشی انتخاب کرده‌اید، نمک، شکر، سرکه و طعم دهنده‌ها را بریزید. بهم بزنید تا حل شوند.

پیاز را در آبکش بگذارید و آبکش را درون سینک قرار دهید. به آرامی آب جوش را روی پیاز‌ها بریزید و اجازه دهید آب آن تخلیه شود. پیاز‌ها را داخل شیشه بریزید و به خوبی هم بزنید تا طعم دهنده‌ها به طور مساوی توزیع شوند.پیاز‌ها در عرض ۳۰ دقیقه آماده خواهند بود، اما بعد از چند ساعت مزه بهتری خواهند داشت. در یخچال نگهداری کنید. آن‌ها را می‌توان برای چند هفته در یخچال نگهداری کرد، اما در هفته اول از همیشه بهتر هستند.

من دوست دارم پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنم، چون پیدا کردن حلقه‌های در هم پیچیده با استفاده از قاشق از توی شیشه راحت‌تر است. اگر ترجیح می‌دهید که حلقه‌ها کوچکتر باشند، می‌توانید پیاز‌ها را نصف کرده، سپس آن‌ها را برش‌های نازک بزنید.من فقط از پیاز‌های قرمز برای ترشی پیاز استفاده می‌کنم، اما پیاز‌های زرد یا سفید را هم می‌توان استفاده کرد. حواستان باشد که از پیاز سفت بدون لکه و نرمی استفاده کنید.من معمولا از سرکه بی رنگ همچون سرکه برنج یا سرکه سفید انگور استفاده می‌کنم. اگر هم اتفاق بیفتد که از سرکه سیب استفاده کنم، آن هم خوب خواهد بود. از سرکه‌های سفید صنعتی استفاده نکنید، چون بسیار مضر هستند.شکر تعادل خوبی با شوری نمک ایجاد خواهدکرد، اما اگر از شکر اجتناب می‌کنید، می‌توانید آن را استفاده نکنید. عسل یا هر جایگزین دیگری برای شکر ممکن است همین کار را بکند، اما مقداری کمتر از آن را برای اطمینان خاطر استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر