روش درست کردن خامه کیک در منزل با هم زن برقی
برای درست کردن خامه قنادی شما به مواد زیر نیاز دارید . دقت کنید خامه برای کیک باید از نوع خامه صبحانه پر چرب باشد.
خاک قند ۸۰ گرم ( نباید از شکر استفاده کنید )
خامه با چربی بالا ۴۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا باید یک ظرف مناسب و برزگ انتخاب کنید چون خامه بعد از زده شدن حجم آن زیاد می شود و سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.در همین مرحله آب درون قوطی خامه را حتما خالی کنید.خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف می ریزیم و با دور کند هم زن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت هم زن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.بعد از اینکه خامه به مانند تصویر زیر شد آن را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه کیک شما سرد شد می توانید از این خامه برای تزیین کیک استفاده کنید.