یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش درست کردن خامه کیک در منزل با هم زن برقی

برای درست کردن خامه قنادی شما به مواد زیر نیاز دارید . دقت کنید خامه برای کیک باید از نوع خامه صبحانه پر چرب باشد.

خاک قند ۸۰ گرم ( نباید از شکر استفاده کنید )
خامه با چربی بالا ۴۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق غذاخوری

ابتدا باید یک ظرف مناسب و برزگ انتخاب کنید چون خامه بعد از زده شدن حجم آن زیاد می شود و سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.در همین مرحله آب درون قوطی خامه را حتما خالی کنید.خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف می ریزیم و با دور کند هم زن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت هم زن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.بعد از اینکه خامه به مانند تصویر زیر شد آن را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه کیک شما سرد شد می توانید از این خامه برای تزیین کیک استفاده کنید.

عکس, روش درست کردن خامه کیک در منزل با هم زن برقی

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر