روش درست کردن درست سس تاتزیکی
سرکه سفید…………. ۱ قاشق چایخوری
سیر…………… ۱ حبه کوچک
نعناع تازه و خرد شده………… ۱قاشق سوپخوری
خیار خرد شده……………. ۱ عدد کوچک
فلفل …………..یکهشتم قاشق چایخوری
ماست معمولی……………….. ۱ پیمانه
روغن زیتون………….۱ قاشق سوپخوری
نمک…………..یکچهارم قاشق چایخوری
شوید تازه و خرد کرده……………….. ۱ قاشق سوپخوری
ماست، خیار، نمک و سیر را در مخلوط کن بریزید. مایه را به صورت پوره درآورید. اگر سس سبز زمردی میخواهید، شوید و نعناع را هم اضافه کنید تا کاملا ریز و مخلوط شوند.
اگر سس سفید با رگههای سبز رنگ میخواهید، سس را داخل یک کاسه بریزید. شوید و نعناع را کاملا ریز کنید و سپس در کاسه ریخته کاملا با سس مخلوط کنید. روغن زیتون، سرکه و فلفل را اضافه کرده و خوب به هم بزنید. به جای نصف ماست از یکدوم فنجان خامه استفاده کنید تا سس غلیظ تر شود.در صورت تمایل میتوانید یک فنجان پنیر خامهای هم به آن اضافه کنید. با مقداری تربچه خرد شده یک پیش غذای خوشمزه درست میشود.