یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش درست کردن رانی دلچسب با زرد آلوهای رسیده

عکس, روش درست کردن رانی دلچسب با زرد آلوهای رسیده
رانی ها فوق العاده خوشمزه و دلچسب هستند چه بهتر اینکه آن ها را به صورت بهداشتی و بدون مواد نگهدارنده در منزل تهیه کنید. رانی زرد آلو که بیشک بعد از رانی پرتغال خوشمزه ترین رانی میوه هاست را در این پست از یاس فان به شما آموزش می دهیم.
نخست زرد آلو ها را نصف و هسته آن را خارج می کنیم. یک قابلمه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. زرد آلو ها را درون آن می ریزیم و آب را روی آن می ریزیم. مقدار آب تقریبا دو برابر زردآلو ها است.در این مرحله با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و کف روی آن را با قاشق جدا می کنیم. وقتی که زرد آلو ها پخته و نرم شد آن را با گوشت کوب برقی یا غذا ساز با همان آب پوره می کنیم. وقتی که کامل پوره شد، همچنان حرارت می دهیم.سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به خوبی بجوشد. در ادامه وقتی که مایه رانی به غلظت دلخواه رسید، از روی حرارت برداشته و داخل شیشه های در دار می ریزیم. غلظت رانی به سلیقه خودمان بستگی دارد.درب شیشه ها را بسته و پشت و رو می کنیم تا هوای اضافه آن خارج شود. یک شب در همان حال استراحت می دهیم. بعد از این که خنک شد، داخل یخچال قرار می دهیم. می توان این شربت ها را به نسبت یک به دو با آب ترکیب و سرو نمود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر