روش درست کردن سس تند دقوس
سرکهی سفید: سه قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
سیر: ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند: ۲ عدد
آب: دو قاشق غذاخوری
آب را به همراه گوجه فرنگی در مخلوط کن ریخته و آن را روشن میکنیم تا گوجهها کاملا له شوند. ظرفی را روی حرارت قرار داده و سیر رنده شده را به همراه روغن، داخل آن تفت میدهیم.
سپس فلفل قرمز خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد اضافه کرده و هم میزنیم وقتی مواد خوب مخلوط شدند، آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به آنها اضافه میکنیم.
وقتی مواد به درجهی جوش رسید، حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا سس به غلظت دلخواه برسد. سس تند ما آماده است. این سس را در کنار غذاهای گوناگون به ویژه انواع ماهی، سرو میکنند.