روش درست کردن سس مکزیکی ناچو برای چاشنی غذاها
برای درست کردن یک سس بی نظیر غلیظ که مزه ی خوبی به غذاهای مختلف می دهد به خصوص سیب زمینی سرخ شده با ما همراه شوید.
مواد لازم سس مکزیکی ناچو
فلفل قرمز: به مقدار ۱/۶ چایخوری ، آرد: به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار ¼ غذاخوری ، شیر: ۲۵۰ میلیلیتر
کره: ۲۵ گرم ، پنیر چدار ریز رنده شده: ۲۲۰ گرم
ابتدا کره را در یک ظرف کوچک قرار داده و بر روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید. سپس، آرد را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. تا زمانی که درون ظرف حبابهای کوچکی بوجود نیامده اینکار را متوقف نکنید. معمولا حدود ۲ دقیقه زمان میبرد.شیر را درون ظرف بریزید. کمی حرارت را زیاد کنید تا شیر بجوش بیاید. پس از اینکه شیر بجوش آمد، فورا حرارت را کم کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.اکنون زیر اجاق را خاموش کرده و پنیر چدار را به ترکیب بدست آمده اضافه کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید خوب ترکیب را هم بزنید تا پنیر در آن حل شود. هرگز پنیر را با فاصله درون ظرف نریزید و به صورت یکجا آن را به محتویات ظرف اضافه کنید.